Point of view-zombiehorror in trailer Eyes of the Dead

Een stel met wat emotionele problemen moet zien om een virale uitbraak op een afgelegen boerderij te overleven.

EYES OF THE DEAD - Official Trailer

Okee, een sterk verhaal hoeven niet te verwachten. Maar qua concept en uitvoering ziet Eyes of the Dead er wel erg tof uit. De zombieuitbraak beleef je uit de ogen van de hoofdrolspeler in realtime. De film is in één take opgenomen en belooft dus een actievolle zombiefilm te worden.

Mogelijk heb je al eerder van de film gehoord, hij is al in 2015 gemaakt onder de titel 6:15, maar krijgt nu pas een release in Amerika. Wie weet volgt een DVD-release in Europa. De regie is van Ben Samuels, de hoofdrollen voor Rosebud Baker, Matt Riker, Ben Samuels, Montana Marks en Amy Rutledge.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
5 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
4 jaren geleden

Gaaf idee, maar wel een lastige om goed uit te voeren, denk ik. Op basis van deze trailer lijkt het erop dat deze uitvoering niet geweldig is. Ook zonde dat ze meteen al verraden dat hij zelf ook een zombie wordt. Het is natuurlijk sowieso wel te verwachten dat ze daarvoor kiezen, maar waarom moet dat nou weer in de trailer?

Sjors
Sjors
4 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Niet per se, maar dan nog is het zonde dat ze het verklappen. Ik heb Hardcore Henry met plezier gekeken en die had meer om het lijf dan enkel het first person effect. Bij die film zou het ook superzonde zijn geweest als bepaalde zaken van het einde al in de trailer te zien waren. Maar goed, buiten het verhaal spreekt deze trailer me ook niet echt aan, dus ik ga ‘m hoe dan ook waarschijnlijk niet kijken 😉

Rob
Rob
4 jaren geleden

Dit kan een paar kanten op en het lijkt er op dat het niet de hele goede kant op gaat. Het lijkt meer op het, in mijn ogen mislukte, POV deel uit Doom dan op het goed uitgevoerde Hardcore Henry.
Daarnaast begin ik wel een beetje zombie moe te worden 😉

5
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x