Point of view-zombiehorror in trailer Eyes of the Dead

Een stel met wat emotionele problemen moet zien om een virale uitbraak op een afgelegen boerderij te overleven.

EYES OF THE DEAD - Official Trailer

Okee, een sterk verhaal hoeven niet te verwachten. Maar qua concept en uitvoering ziet Eyes of the Dead er wel erg tof uit. De zombieuitbraak beleef je uit de ogen van de hoofdrolspeler in realtime. De film is in één take opgenomen en belooft dus een actievolle zombiefilm te worden.

Mogelijk heb je al eerder van de film gehoord, hij is al in 2015 gemaakt onder de titel 6:15, maar krijgt nu pas een release in Amerika. Wie weet volgt een DVD-release in Europa. De regie is van Ben Samuels, de hoofdrollen voor Rosebud Baker, Matt Riker, Ben Samuels, Montana Marks en Amy Rutledge.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Point of view-zombiehorror in trailer Eyes of the Dead”

  1. Gaaf idee, maar wel een lastige om goed uit te voeren, denk ik. Op basis van deze trailer lijkt het erop dat deze uitvoering niet geweldig is. Ook zonde dat ze meteen al verraden dat hij zelf ook een zombie wordt. Het is natuurlijk sowieso wel te verwachten dat ze daarvoor kiezen, maar waarom moet dat nou weer in de trailer?

    Beantwoorden
  2. Dit kan een paar kanten op en het lijkt er op dat het niet de hele goede kant op gaat. Het lijkt meer op het, in mijn ogen mislukte, POV deel uit Doom dan op het goed uitgevoerde Hardcore Henry.
    Daarnaast begin ik wel een beetje zombie moe te worden 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie