Zombie-storm op komst in Fear The Walking Dead seizoen 4B

Tijdens het San Diego Comic Con 2018 kregen Fear The Walking Dead-fans een voorproefje op wat er komen gaat tijdens de tweede helft van het vierde seizoen.

Fear the Walking Dead - Official Season 4 Comic-Con Trailer | SDCC 2018

In seizoen 4 van “Fear the Walking Dead” zagen we de wereld van Madison Clark (Kim Dickens) en haar familie met nieuwe ogen – de ogen van Morgan Jones (Lennie James), bekend uit de serie “The Walking Dead” Het onmiddellijke verleden van de personages vermengt zich met een onzeker heden van strijd en ontdekking terwijl ze nieuwe vrienden, vijanden en bedreigingen ontmoeten. Ze vechten voor elkaar, tegen elkaar en tegen een legioen van doden om op de een of andere manier een bestaan op te bouwen. Er zal duisternis en licht zijn; terreur en genade; alles botst samen in een nieuwe realiteit voor “Fear the Walking Dead.”

Bekijk hieronder nog de eerste (extended) trailer van Fear The Walking Dead (FTWD)

Fear The Walking Dead Extended Season 4 Trailer

(spoiler alert!)

Seizoen 4 eindigde uiteindelijk na 8 afleveringen met een grote climax, waarin Madison Clark doodgaat en nog maar een aantal bekende personages overblijven. De spin-off van The Walking Dead begon met het een vierde seizoen in april bij AMC zou krijgen. De tweede helft van seizoen 4 zal te zien zijn vanaf 12 augustus op AMC.

Verder is aangekondigd dat de volgende acteurs zich aansluiten bij de cast: Aaron Stanford, Stephen Henderson, Tonya Pinkins, Mo Collins, and Daryl “Chill” Mitchell.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie