Trailer voor laatste The Walking Dead Telltale Game

Het laatste seizoen van The Telltale Series The Walking Dead begint op 14 augustus op PC, PlayStation 4 en Xbox One. The Walking Dead: The Final Season zal later ook op Nintendo Switch verschijnen. Eind deze week zijn de pre-orders van het spel beschikbaar. De trailer ziet er alvast goed uit:

The Walking Dead - The Final Season | E3 2018 Teaser Trailer

Clementine, nu een felle en capabele overlevende, heeft het laatste hoofdstuk van haar reis bereikt. Na jaren op pad te zijn met bedreigingen, zowel levend als dood, zou een afgezonderde school eindelijk haar kans op een thuis zijn. Maar bescherming ervan betekent opoffering. Clem moet een leven opbouwen en een leider worden terwijl ze nog steeds uitkijken naar AJ, een weeskind en soort van de enige wat nog een beetje op familie lijkt. In dit aangrijpende, emotionele laatste seizoen, definieer je je relaties, vecht tegen de ondoden en bepaal je hoe het verhaal van Clementine eindigt.

In dit seizoen zul je moeten opletten op deze verantwoordelijkheid. AJ zal elke stap die je zet in zich opnemen en er van leren. Ook zal dit seizoen een nieuw camerasysteem hebben, waardoor je op makkelijker om je heen kun kijken.

Opvallend is ook dat de visuele stijl voor deze laatste versie iets is aangepast, er wordt een poging gedaan om nog dichter bij de comicreeks in de buurt te komen. Dat in combinatie met ondersteuning voor 4K HDR.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x