Kijk de trailer ‘Freaks of Nature’

Freaks of Nature - Official Red Band Trailer (In Theaters 10/30)

De komedie ‘Freaks of Nature’ van regisseur Robbie Pickering komt rond Halloween uit in Amerika en zal mogelijk volgend jaar Nederland bereiken als direct-to-dvd. De hoofdrolspelers zijn Mackenzie Davis, Ed Westwick en Joan Cusack.

Vampiers, mensen en zombies leefden een vredig bestaan in Dillforn. De vampiers stonden bovenaan de sociale ladder, de zombies onderaan en de mensen tevreden in het midden. Tot er iets onverwachts het dorp binnenvalt: buitenaardsewezens. Nu is het mensen tegen vampiers tegen zombies in een absurd ‘blood-sucking, brain-eating, vamp-staking’ dodelijk gevecht, en iedereen is op de vlucht voor de buitenaardsewezens… Kunnen drie tieners (een vampier, een zombies en een mens) de rust doen wederkeren in het dorpje?
freaks-of-nature

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
8 jaren geleden

Ziet eruit als een film met een leuk idee en een matige uitvoering.

Hebben jullie deze al voorbij zien komen: https://www.youtube.com/watch?v=Cg-c7UpJZLQ&sns Lijkt mij een stuk leuker 😀 (Maar ik ben ook wel een beetje een metalhead :P)

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x