Ghost Shark – 4 video’s voor Syfy’s volgende haaienhorror

ghost-shark

Afgelopen tijd kreeg Syfy’s monsterfilm ‘Sharkado’ alle aandacht, het was het monstergenre op bijzonder niveau. om het succes van de film te vieren organiseerde de Amerikaanse tv-zender zelfs een Shark-a-thon en vertoonde achtereenvolgens Malibu Shark Attack, Dinoshark, Super Shark, Swamp Shark, 2-Headed Shark Attack, Sharktopus, Sharknado, Super Shark (encore), Sand Sharks en Shark Zone. En Syfy denkt nog niet aan stoppen, “Haaien zijn hip” moeten ze daar denken. Wellicht dat de basis geweest om opdracht te geven tot het maken van ‘Ghost Shark’!

Als een dag naar haar verdwijning de arm van de tiener Christy Bruce aanspoelt, wordt de (altijd dronken) kapitein Blaise Shaw de held van het kustplaatje Harmony voor het doden van de witte haai die is aangewezen als schuldige. Blaise is echter niet overtuigd van de dader en richt zich tot ‘Ghost Hunter’ Ava Conte. Hun vermoedens worden verstevigd als blijkt dat er inlands ook mensen worden vermoord door haaien… If you’re wet, you’re dead!

Hieronder drie clips en de volledige trailer:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

trailer:

Ghost Shark: Original Movie | SYFY

Of Syfy in Nederland deze trend zal volgen en de films ook zal vertonen is niet bekend.

Interessant artikel?

2 gedachten over “Ghost Shark – 4 video’s voor Syfy’s volgende haaienhorror”

  1. Ik heb het idee dat de makers van deze films hun publiek absoluut niet serieus nemen en denken: “Hoe lang kunnen we nog wegkomen met dit soort films? We gaan ze gewoon steeds slechter maken om te zien wanneer die sukkels eindelijk afhaken!”

    Troma heeft gebeld: Ze vinden Ghost Shark er te goedkoop uitzien. 😀
    Zelfs schoolkinderen kunnen betere producties neerzetten dan bagger als Sharknado, Sand Sharks, Two-Headed Shark, Sharktopus en Ghost Shark.
    De titels alleen zijn al tenenkrommend

    Beantwoorden

Plaats een reactie