Trailer voor Ghostbusters: Legacy / Afterlife

Vanaf 9 juli draait de nieuwe Ghostbusters-film in de Nederlandse bioscopen, en zoals aangekondigd verscheen vandaag de trailer. De nieuwe Ghostbusters-film krijgt in Amerika de titel Ghostbusters: Afterlife, terwijl deze in Europa verschijnt als Ghostbusters: Legacy. Waarom deze titels verschillen is mij nog niet helemaal duidelijk, maar de trailer ziet er in elk geval heerlijk uit:

Everything happens for a reason.
Als een alleenstaande moeder met haar twee kinderen aanmkomen in een klein dorpje, gebeuren er niet alleen rare dingen, ontdekken ze ook een link met de originele Ghostbusters.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Carrie Coon (als Callie), Finn Wolfhard (Trevor), Mckenna Grace (Phoebe) en Paul Rudd (Mr. Grooberson). Ook zullen Bill Murray (Dr. Peter Venkman), Ernie Hudson (Winston Zeddmore), Dan Aykroyd (Dr. Raymond Stantz), Sigourney Weaver (Dana Barrett) en Annie Potts (Janine Melnitz) terugkeren uit de films uit 1984 en 1989!

Het verhaal is geschreven en geregisseerd door Jason Reitman, zoon van schrijver en regisseur originele Ghostbusters-films Ivan Reitman die nu de rol van producent op zich neemt.

Ghostbusters: Legacy draait vanaf 9 juli 2020 in de bioscoop. Kijk jij er naar uit?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer voor Ghostbusters: Legacy / Afterlife”

  1. Volgens mij zag ik Slimer voorbij komen aan het einde van de trailer 🙂

    Ik hoop wel dat het verhaal een beetje goed is, want normaal ben ik niet zo gecharmeerd van films met kinderen in de hoofdrol. Vooral niet omdat je de laatste tijd steeds dezelfde kinderen in films en series ziet. Finn Wolfhard en Mckenna Grace zijn onontkoombaar momenteel 😉

    Beantwoorden

Plaats een reactie