In 2021 duik in volledig op horror uit de lage landen. Hier op De Nachtvlinders en middels de podcast HorrorPraat. Vind jij ook dat Nederlandse horror in boeken, films, comics, e.d. meer aandacht verdient? Doneer hier dan maandelijks een biertje of kop koffie.

Trailer Goosebumps 2: Haunted Halloween

Wat als het voor altijd Halloween zal zijn? Mooi toch? Nou, in het verhaal van Goosebumps 2: Haunted Halloween zien ze er zeker er de nadelen van in. Tijd om actie te ondernemen!

Goosebumps 2: Haunted Halloween Internationale Trailer | UPInl

Natuurlijk, Goosebumps is een kinderfilm en bekend van de gelijknamige boeken, Kippenvel in het Nederlands. Maar het ziet er goed uit om heerlijk van te genieten en met de familie in Halloween-sferen te komen.
De film met in de hoofdrollen Wendi McLendon-Covey, Jeremy Ray Taylor, Caleel Harris, Madison Iseman, Chris Parnell en Ken Jeong draait vanaf 11 oktober in de Nederlandse bioscopen.

Frank Mulder

Oprichter en hoofdredacteur van De Nachtvlinders. Duikt in 2021 volledig op Nederlandse horror; heden, toekomst en verleden! Hier en middels de podcast HorrorPraat! Website: https://petje.af/horrorpraat/

Plaats een reactie

//