Kijk de eerste trailer Guillermo del Toro’s Crimson Peak!

crimson peak kijken
Later dit jaar brengt Guillermo del Toro een nieuw donker sprookje uit: Crimson Peak. En te zien aan deze eerste trailer grijpt hij terug op zijn fantasieën die we zagen tijdens Pan’s Labyrinth.
Na een vreselijke familietragedie staat een beginnend schrijfster voor een moeilijke tweesprong; de liefde voor haar jeugdvriend en de verleiding van een mysterieuze buitenstaander. Om het verleden te vergeten vlucht ze naar een huis dat ademt, bloedt … en onthoudt.

Crimson Peak (HD Trailer NL)

De bovennatuurlijke gothic horrorfilm ‘Crimson Peak’ wordt geproduceerd door Legendary Pictures en Universal Pictures en heeft in de hoofdrollen Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston en Charlie Hunnam. Regisseur Guillermo del Toro schreef het script samen met Matthew Robbins, samen werkten ze ook aan Mimic (1997) en de nog uit te komen duistere Pinocchio.
Mia Wasikowska in crimson peakMia Wasikowska als Edith Cushing

Jessica Chastain en Tom HiddlestonJessica Chastain en Tom Hiddleston als Lady Lucille Sharpe en Sir Thomas Sharpe

‘Crimson Peak’ draait vanaf 15 oktober 2015 in de Nederlandse bioscopen.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
8 jaren geleden

Pan’s Labyrinth blijft wat mij betreft zijn beste film. Trailer vind ik niet heel sterk, maar maakt me nieuwsgierig. Prima cast.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x