“Michael Myers is alive” – Hier is de trailer Halloween Kills!

Twee jaar geleden konden we genieten van het nieuwe vervolg op John Carpenter’s Halloween (1978). In Halloween (2018) ontstapt Michael Myers tijdens een verplaatsing tussen twee gevangenissen en gaat opnieuw de confrontatie aan met Laurie Strode, haar dochter en kleindochter. De film was een succes en meteen werden twee vervolgen gepland: Halloween Kills en Halloween Ends. Na een jaartje coronauitstel is hier nu de trailer van die eerste.

De film en ook de trailer vervolgen direct op Halloween (2018). Het is duidelijk dat Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) en co nog niet van de geweldadige maniac af zijn. Zoals het er naar uitziet is niemand veilig en ontstaat er direct een nieuw slachtveld. Het is aan de Strodes om de hulp in de schakelen van alle inwoners van Haddonfield. Kunnen ze slachtpartijen van Michael Myers eindelijk tot een einde brengen?

Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, James Jude Courtney en Nick Castle keren sowieso weer terug in hun rol. Maar ook Kyle Richards, die in 1978 de rol van Lindsey speelde, keert terug in haar rol.

David Gorden Green is wederom verantwoordelijk voor de regie, samen met Scott Teems en Danny McBride schreef hij het script. Jason Blum en John Carpenter zijn wederom als producent verbonden.

En nog meer goed nieuws: Halloween Kills zal 14 oktober 2021 in de Nederlandse bioscopen verschijnen!
Wat vind jij van de trailer? Kijk jij uit naar deze film?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over ““Michael Myers is alive” – Hier is de trailer Halloween Kills!”

Plaats een reactie