Trailer en releasedatum voor mysterieuze horrorfilm ‘Knock at the Cabin’

Volgende maand staat er een nieuwe mysterieuze horrorfilm op de planning, namelijk: Knock at the Cabin. De trailer beloofd ons veel goeds. Kun jij degene van wie je houdt opofferen, zodat de rest van de wereld overleeft?

Via Universal Pictures verscheen er een compleet nieuwe trailer voor Knock at the Cabin, de nieuwe film van regisseur M. Night Shyamalan. Hij kondigde op 22 november 2022 via Twitter de releasedatum aan inclusief de filmposter.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Top of flop?

M. Night Shyamalan staat onder andere bekend om zijn mysterieuze films als: The Sixth Sense, The Village, Split en Old. Duisternis en mysterie schreeuwt zijn naam. Hoewel zijn film Old financieel veel heeft opgeleverd, was dat niet zo met de ontvangst van de film. Zo kwamen er vele wisselende reacties als “interessant maar matig einde” en “ondermaats acteerwerk en lachwekkend stukken”.

Regisseur en cast

Gebaseerd op de roman The Cabin at the End of the World van Paul Tremblay uit 2018, is Knock at the Cabin geschreven en geregisseerd door M. Night Shyamalan. De cast bestaat uit: Dave Bautista (Guardians of the Galaxy), Jonathan Groff (Hamilton), Ben Aldridge (The Long Call), Nikki Amuka-Bird (Old), Abby Quinn (Torn Hearts), Rupert Grint (Harry Potter) en nieuwkomer Kristen Cui.

Het verhaal

Tijdens een vakantie in een afgelegen hut worden een jong meisje en haar ouders gegijzeld door vier gewapende vreemden die eisen dat de familie een ondenkbare keuze maakt om de apocalyps af te wenden”, luidt de synopsis. “Met beperkte toegang tot de buitenwereld moet de familie beslissen wat ze geloven voordat alles verloren gaat.

Release

Op de filmposter staat vermeld dat Knock at the Cabin op 3 februari 2023 in de bioscoop verschijnt, maar dat is de Amerikaanse datum. In Nederland kunnen we de film al van vanaf 2 februari in de bioscoop zien!

Bekijk de trailer hieronder:

Knock at the Cabin - Official Trailer 2

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
10 maanden geleden

Toevallig een nieuw boek gekregen van Paul Tremblay; Overlevingslied (Survivor Song). Ben benieuwd.

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x