Trailer horrorkomedie Dead Rising: Watchtower

De Dead Rising-games zijn stuk voor stuk goed, geen wonder dat er een film van komt. Legendary is er de afgelopen maanden druk mee geweest en toont nu de eerste trailer.


Het vaccin Zombrex, ontwikkeld door de overheid, lijkt niet meer te werken tegen het zombievirus. Dit levert niet alleen meer chaos en wantrouwen op, het geeft aan dat de epidemie onhoudbaar is. Fotograaf Frank West treedt op als zombie-expert.
dead rising watchtowerDe film is geregisseerd door Zach Lipovsky en is duidelijk voor de liefhebbers van de game, het lijkt een over-the-top zombedy te worden, waarin het knutselen van wapen niet over wordt geslagen. De film zal in maart te zien zijn op Sony’s streaming platform Crackle, of en hoe de film ook in de Benelux te zien is weten we niet.

Zien of overslaan?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie de Haas
Arie de Haas
7 jaren geleden

Je moet hier zeker van houden 🙂 ik kon er wel om lachen. Een collega had hem bij, dus had hem meegekeken. Heb hem jammer genoeg niet helemaal afgezien. Maar hij is niet zo duur in de winkels, dus schaf hem nog wel aan.

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x