Trailer IMMACULATE kondigt wedergeboorte aan… maar van wat?

Wat doe je als je ineens zwanger bent, maar ook behoorlijk NON-actief bent op seksueel gebied? En hoe ga je om met het feit dat het misschien wel kwaadaardig is? Sydney Sweeney gaat hier ons antwoord op geven in haar aanstaande film IMMACULATE.

Still uit IMMACULATE
Cecelia heeft het niet zo op onaangekondigde en ongeplande zwangerschappen

IMMACULATE is de nieuwe film van Michael Mohan (This Is How You Die) en de trailer liegt er niet om. We zien non Cecilia (Sydney Sweeney) in een Italiaans klooster, die zich de reden van haar bestaan afvraagt. Ze is op wonderbaarlijke wijze aan de dood ontsnapt, maar weet zelf nog niet zo goed waarom dan precies. Dit wordt haar al snel duidelijk als ze zomaar ineens zwanger blijkt te zijn. De priester is in alle staten: dit is immers ruim 2000 jaar al eens eerder gebeurd. Dit wonder kondigt de wedergeboorte aan. Maar zo zeker als de priester is, zo veel wantrouwen hebben de overige nonnen: wat in haar buik zit is het kwaad zelf!

Naast Sweeney spelen onder andere Álvaro Morte, Benedetta Porcaroli, Dora Romano, Giorgio Colangeli en Simona Tabasco mee. IMMACULATE wordt geproduceerd door Sweeney, Jonathan Davino, Teddy Schwarzman en Michael Heimler en werd geschreven door Andrew Lobel. De Nederlandse bioscooprelease staat gepland voor 22 maart 2024.

De trailer is behoorlijk duister, met wat mij betreft een schrikmomentje te veel. Maar goed, ik weet dat ik in de minderheid ben. Verder is mijn interesse wel gewekt, ik hou wel van enge nonnen-films.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie