Nieuwe trailer IT: Chapter 2 + nachtmarathons aangekondigd!


Vanaf 5 september draait het vervolg op IT uit 2017 in de Nederlandse bioscopen. En echte liefhebbers kunnen woensdagavond 4 september beginnen met deel 1, om net na middernacht van IT: Chapter 2 te genieten!
De laatste trailer is zojuist verschenen:

IT Chapter Two | Officiële final trailer NL | 5 september in de bioscoop

Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen… Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.

Andy Muschietti’s IT: Chapter 2 is het vervolg op het eerste deel dat in 2017 verscheen (nu op dvd) en wereldwijd zo’n 700 miljoen dollar opbracht. De personages zijn allemaal 27 ouder geworden, de cast is dus grotendeels vervangen; James McAvoy is Bill, Jessica Chastain is Beverly, Bill Hader speelt Richie, Isaiah Mustafa neemt de rol van Mike op zich, Jay Ryan speelt Ben, James Ransone is Eddie en Andy Bean vertolkt Stanley. Bill Skarsgård keert terug als Pennywise.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Stephen King: IT, oudere versies droegen de titel HET.

It Chapter 2 draait vanaf 5 september in de bios, meer over de marathons lees je hier.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x