Trailer voor Kevin Smiths komische slasher: Killroy Was Here

Tijdens de San Diego Comic-con afgelopen weekend heeft regisseur Kevin Smith (Clerks, Red State, Tusk) de trailer voor zijn nieuwe film Killroy Was Here online gegooid. En zonder er veel over te zeggen belooft het veel spektakel:

Killroy Was Here, Official Trailer

Killroy Was Here wordt overduidelijk een horrorcomedy waarbij eigenlijk alles voorbij komt. Wat ik kan vinden is dat de film oorspronkelijk bedoelt was als krampus/kersthorror, maar gaandeweg is aangepast. De film wordt een anthologie en zal dus meerdere verhalen bevatten.

De titel verwijst naar ‘Kilroy was here’-graffiti die Amerikaanse soldaten tijdens de Tweede Wereldoorlog her en der achterlieten. Hoewel de tegenstanders vermoedden dat dit een geheime code was, is het zeer waarschijnlijk gewoon een gimmick geweest. De Australiërs deden iets vergelijkbaars tijdens de Eerste Wereldoorlog. Als je de trailer nog een keer kijkt, zie je de overeenkomsten met het onderstaande.

Het complete An Evening with Kevin Smith tijdens de San Diego Comic-con kun je hieronder terugkijken. Hierin gaat hij meer in over het ontstaan van de film en hoopt hij dat Killroy Was Here begin 2021 zal verschijnen. Maar ook tig andere onderwerpen komen aan bod, waaronder zijn hartaanval en de Masters of the Universe: Revelation animatieserie voor Netflix.

An Evening with Kevin Smith | Comic-Con@Home 2020

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Trailer voor Kevin Smiths komische slasher: Killroy Was Here”

  1. De trailer is nogal chaotisch. Ik kan er weinig uit opmaken. Wel wordt er zo te zien een aardig bloedbad aangericht, maar waar het over gaat is zeer onduidelijk.

    Beantwoorden
  2. Ik heb altijd gezegd dat Kevin Smith soort van mijn ‘spirit animal’ is. Ook al kunnen zijn films heel erg variëren van kwaliteit, hij probeert wel vaak nieuwe dingen en risico’s te nemen. Bij een trailer zoals deze spat de lol en de passie er ook weer echt vanaf. Ik ben benieuwd. (Maar wáár is Moose Jaws?)

    Beantwoorden

Plaats een reactie