Onheil met kerst in IJsland: trailer voor Lamb met Noomi Rapace

Indie horrorlabel A24 heeft bekend gemaakt dat de film Lamb, waarvan de productie geteisterd werd door coronarestricties, in ieder geval dit jaar nog uit zal komen. Hierin zien we hoe de vreugde van hun vondeling een stel in IJsland al snel vergaat op hun afgelegen boerderij. Kijk de teaser trailer hier!

Lamb is een debuut van Valdimar Jóhannsson dat bij het filmfestival in Cannes werd getoond als inzending voor films met niet-traditionele verhaalvertellingen. We weten tot nu toe niet veel over het verhaal van Lamb, behalve dat het draait om een schaap-mens hybride baby die op kerstavond te vondeling wordt gelegd bij een stel dat ver weg van de bewoonde wereld schapen grootbrengt. Folklore en christendom gecombineerd bij A24, dat kennen we van hun steengoede The VVitch!

Lamb | Official Trailer HD | A24

De teaser toont het idyllische landschap van het IJslandse platteland, waar het stel hun boerderij runt in eenzaamheid. De trailer wordt donkerder naarmate de seconden verstrijken, terwijl de achtergrondmuziek steeds dreigender wordt. De hoofdrollen zijn voor Noomi Rapace (The Girl With the Dragon Tattoo) en de IJslandse acteurs Hilmir Snaer Gu∂nason and Björn Hlynur Haraldsson.

Lamb / Dýrið by Valdimar Jóhannsson - INTERNATIONAL TEASER

Het is nog niet duidelijk wanneer Lamb uitkomt, behalve dat het nog voor het eind van 2021 zal zijn. Misschien een mooie kerstfilm, met een monsterlijk kerstkind in de hoofdrol? Of hoop jij dat je deze onheilspellende film eerder kunt zien?

💬 Geef je mening in de reacties of deel je dit bericht? 🤩

Marloes

De liefde voor alles wat horror is begon al bij De Griezelbus en is still going strong! Houdt naast horror van beestjes aaien, krachttrainen en wetenschap. Beschikbaar als zelfstandig copywriter via www.dashofginger.nl Website: https://www.dashofginger.nl/

Plaats een reactie