Wegdromen én griezelen bij ‘Letters to Satan Claus’

Het is december en bijna kerst. Dat betekent dat heel Nederland weer massaal kerstfilms gaat kijken. Een filmstudio als Hallmarkt gooit er in deze periode elke week wel een romantische kerstfilm vol met clichés uit. Gelukkig wordt er (héél soms) ook rekening gehouden met horrorfans in deze periode. Deze maand zal namelijk Letters to Satan Claus op Syfy Channel verschijnen.

Letters to Satan Claus is een parodie op al die romantische films door er een horrortintje aan te geven. De film gaat over Holly die, als ze terugkomt in haar geboortestad voor kerstmis, per ongeluk Satan oproept. Dat dit niet de engste horrorfilm ooit is, is al wel snel duidelijk als je de trailer bekijkt, maar wie weet… Misschien is Letters to Satan Claus in 2030 wel dé Love Actually voor horrorliefhebbers.

Syfy channel kan helaas in Nederland nergens ontvangen geworden. Laten we op een Christmas Miracle hopen dat deze film binnenkort op een streamingservice zal verschijnen die we wel kunnen ontvangen. Als we het allemaal op onze brief naar Satan Claus zetten, moet dat lukken!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Wegdromen én griezelen bij ‘Letters to Satan Claus’”

  1. Als het niet lukt om deze film te kijken kan je wellicht “Rare Exports” of “Krampus” eens kijken.
    En als je helemaal vintage wilt gaan kan je ook nog “Santa Claus Conquers The Martians” opzetten 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie