Trailer: Little Nightmares 2 verschijnt in 2020

Bandai Namco heeft het tweede deel van Little Nightmares aangekondigd. Als Mono keren we terug naar the Maw, maar het kleine meisje Six uit het eerste deel maakt ook haar opwachting. Het lijkt er dus op dat dit misschien een vorm van coöp gaat krijgen en misschien wel met samenwerkelementen net als in Unravel 2. Maar Bandai heeft hierover nog niets vrijgegeven, behalve dat de speler Mono bestuurd en dat Six computergestuurd zal zijn. Verder zal het spel nu puzzels bevatten waarbij je onderdelen uit de wereld nodig zal hebben, iets wat in het eerste deel niet zat. Ook zal het spel groter zijn dan zijn voorganger en zullen de checkpoints beter verwerkt zijn.

Tarsier studios staat weer aan het roer, die hadden in 2017 ook deel een gemaakt. Aangezien dat een heel tof spel was, ben ik zeker wel enthousiast geworden voor dit vervolg! Verwacht dit pareltje ergens in 2020 voor de PC, PS4, Xbox One en de Switch.

Little Nightmares 2 Official Reveal Trailer - Gamescom 2019

 

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x