Trailer: Little Nightmares 2 verschijnt in 2020

Bandai Namco heeft het tweede deel van Little Nightmares aangekondigd. Als Mono keren we terug naar the Maw, maar het kleine meisje Six uit het eerste deel maakt ook haar opwachting. Het lijkt er dus op dat dit misschien een vorm van coöp gaat krijgen en misschien wel met samenwerkelementen net als in Unravel 2. Maar Bandai heeft hierover nog niets vrijgegeven, behalve dat de speler Mono bestuurd en dat Six computergestuurd zal zijn. Verder zal het spel nu puzzels bevatten waarbij je onderdelen uit de wereld nodig zal hebben, iets wat in het eerste deel niet zat. Ook zal het spel groter zijn dan zijn voorganger en zullen de checkpoints beter verwerkt zijn.

Tarsier studios staat weer aan het roer, die hadden in 2017 ook deel een gemaakt. Aangezien dat een heel tof spel was, ben ik zeker wel enthousiast geworden voor dit vervolg! Verwacht dit pareltje ergens in 2020 voor de PC, PS4, Xbox One en de Switch.

Little Nightmares 2 Official Reveal Trailer - Gamescom 2019

 

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie