Trailer Lollipop Chainsaw: Juliets Sisters

‘Diamonds are a girl’s best friend’, maar dit geldt niet voor de zussen van Juliet Starling in Lollipop Chainsaw. Juliet haar oudste zus, Cordelia, is een expert in de zombiejacht en verlaat nooit het huis zonder haar vertrouwde sniper rifle – het perfecte wapen voor het raken van de ondoden van grote afstand. De jongste Starling van de familie, Rosalind, is misschien nog maar 16, maar dat betekent niet dat ze geen zombies kan afslachten!

Lollipop Chainsaw is een nieuwe third person actiegame ontwikkeld door Grasshopper Manufacture (van Suda51) en met de muzikale composities van de beroemde Akira Yamoaka. In aanvulling op deze twee getalenteerde individuen is Hollywood-regisseur/schrijver James Gunn (Super, Slither, Dawn of the Dead, Tromeo and Juliet) aangeschoven om zijn cult humor en scherpe manier van verhalen vertellen te verwerken in Lollipop Chainsaw.

De game vertelt het verhaal van een lieve maar strijdlustige zombiejager Juliet Starling en haar onderzoek naar een kolossale zombie-uitbraak. Met haar verwoestende kettingzaag in haar hand baant Juliet haar weg door hordes zombies. Maar al snel realiseert zij zich dat deze horde alleen het begin is van een invasie van zombies, die vastbesloten zijn de cheerleader met rondzwaaiende kettingzaag te doden. De game vanaf 14 juni 2012 te koop voor de Xbox 360 en PlayStation 3.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie