Trailer Longlegs met Cage als duistere seriemoordenaar

Heb je de lange benen van Nicolas Cage altijd interessant gevonden? Dan zal je ook vast uitkijken naar zijn nieuwe horrorfilm Longlegs. De campagne van uitgever NEON doet het in ieder geval zoals het hoort; heel erg mysterieus. Het laat ons in ieder geval verlangen naar meer.

De Amerikaanse horrorfilm Longlegs, die geschreven en geregisseerd is door Osgood Perkins (I Am the Pretty Thing That Lives in the House), staat gepland voor donderdag 11 juli. In de film speelt Maika Monroe (It Follows) als FBI agent Lee Harker. Zij is belast met het opsporen van de tot nu toe ongrijpbare seriemoordenaar (Nicolas Cage). De zaak neemt een lugubere wending als blijkt dat er meer speelt dan alleen het verklaarbare. En dat niet alleen. De occulte gebeurtenissen die linken aan de seriemoordenaar blijken ook nog eens een connectie te hebben met Harker.

LONGLEGS Trailer (2024) Nicolas Cage, Maika Monroe

Naast Cage en Monroe spelen Alicia Witt, Erin Boyes, Blair Underwood, Kiernan Shipka en Dakota Daulby een rol in Longlegs. Het is alweer een tijdje geleden dat we Cage in een horrorfilm gezien hebben. Ik kijk er erg naar uit, want zowel Mandy, Mom and Dad en Willy’s Wonderland kregen goede recensies. De critici zijn er lovend onder en de films behoren tot de hoogst gewaardeerde films uit zijn oeuvre. En daarnaast doet zijn andere recente film, Arcadian, het ook behoorlijk goed. Wij zijn benieuwd!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie