Trailer nazi-zombiefilm Overlord

Deze week verscheen de trailer van Overlord, de film waarvan eerst werd gedacht dat het de nieuwe Cloverfield-film was, maar blijkt een losstaande nazi-zombiefilm te zijn van J.J. Abrams.

Overlord zal gaan over de Tweede Wereldoorlog en de geallieerden komen er achter dat de Nazi’s bovennatuurlijke krachten gebruiken om de oorlog in hun voordeel te beslechten. Op de avond voor D-Day wordt een peloton paratroopers in vijandig gebied gedropt. Als ze een door de Nazi’s bezet dorp naderen, leren ze al snel dat hier meer gebeurt dan wat men voor mogelijk hield. Er worden gruwelijke experimenten uitgevoerd en als snel zal men moeten vechten tegen nazi-zombies.

OVERLORD (2018)- Official Trailer - Paramount Pictures

Overlord zal vanaf 8 november in de Nederlandse bioscopen draaien.

Direct met de plotbeschrijving reageerde lezer Rob al dat het wel heel erg leek op Frankenstein’s Army van Richard Raaphorst. Mij doet het ook aan de Engelse Outpost-films denken. Deze overeenkomsten blijken door mensen zijn opgevallen, Schokkend Nieuws sprak hierover met Richard Raaphorst.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
5 jaren geleden

Haha, grappig dat zo’n opmerking nog een staartje krijgt en ik niet de enige was met dit idee 🙂

Ik vind de film van Raaphorst erg leuk. Ik ben benieuwd wat de Yanks er van maken. Vast veel meer budget, maar vast ook veel meer “toning down” om de Amerikaanse zieltjes niet te veel te beschadigen…..

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x