Trailer voor Netflix-serie George R.R. Martin’s Nightflyers

Syfy en Netflix werken samen aan een tv-serie voor George R.R. Martin’s Nightflyers. Het boek schreef Martin in 1980, met een reeks korte verhalen als vervolg, en werd in 1987 al eens verfilmd. De trailer voor de nieuwe tv-serie werd dit weekend tijdens de San Diego Comic-Con vrijgegeven en ziet er goed uit:

Nightflyers | Trailer [HD] | Netflix

Als de mensheid op het spel staat, wie kunnen ze dan nog vertrouwen? Nightflyers is een psychologische thriller van schrijver George R.R. Martin die zich afspeelt in de ruimte, vlak voordat de aarde dreigt te worden vernietigd. Een team van onderzoekers bemant het meest geavanceerde ruimteschip in het universum, de Nightflyer, en probeert een mysterieus buitenaards ruimteschip te onderscheppen dat wellicht de sleutel vormt tot de redding van de planeet. Als de bemanningsleden dichterbij hun doel komen, ontdekken ze dat ze worden tegengewerkt door mysterieuze krachten die zelfs hun eigen gedachten manipuleren.


Hoewel de poster van Syfy meldt dat de serie in de herfst uitkomt, komt de heruitgave van het boek al in augustus uit met een dikke sticker ‘Nu op Netflix

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Elwin
Elwin
5 jaren geleden

AWESOME!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x