Trailer en release datum voor nieuwe horrorfilm: Dashcam

Screenshot uit de trailer van Dashcam

De trailer van horrorfilm Dashcam: Elke keer wanneer je denkt dat het niet gekker kan, bewijst het tegendeel zich weer. Het oogt vermakelijk, eng en spannend tegelijk!

Al komt het vaak wat chaotisch over, stiekem zijn we allemaal een beetje fan van “found-footage-horror” zoals Creep, The Blair Witch Project en Paranormal Activity. Zo ook regisseur Rob Savage met zijn nieuwe horrorfilm Dashcam.

Terwijl Rob Savage succes boekte in 2020 bij de regie van de horrorfilm Host en werd geprezen voor het houden van seance op Zoom, heeft hij eerder beschreven bij ComicBook.com hoe dit project als een soort spirituele follow-up diende, maar dat hij niet bekend wilt staan om slechts één filmstijl.

Het succes van Host in 2020 zorgde ervoor dat Blumhouse Productions dit opmerkte. Ze schakelde Rob Savage in om een nieuwe film te ontwikkelen, met als resultaat: Dashcam.

Het verhaal

Dashcam gaat over de muzikante Annie Hardy, die midden in de lockdown met haar fans aan het livestreamen is. De opmerkingen die ze daarin van haar fans krijgt, zet ze om in rapteksten terwijl ze door het centrum van LA rijdt. Geërgerd door haar pandemische levensstijl, ontsnapt Annie naar het Verenigd Koninkrijk om haar oude bandgenoot Stretch te bezoeken. Haar komst en gedrag wekken minachting op bij de vriendin van Stretch en ze veroorzaakt chaos wanneer ze meehelpt aan zijn baan met het bezorgen van eten.

Bezorging

Na een ruzie vertrekt Annie in de auto van Stretch en neemt zijn telefoon mee om zo zijn eten af te halen voor bezorging, waar ze een vreemdeling ontmoet die haar om een andere bezorging vraagt: een kwetsbare oudere vrouw genaamd Angela wordt gevolgd door iemand die haar kwaad wilt doen. Ze identificeert zich met Angela’s situatie en met de extra stimulans van een envelop met geld, stemt ze ermee in om Angela af te zetten op een veilig adres buiten de stad.

Annie en Stretch raken al snel verstrikt in een verwrongen plan met sinistere krachten en naarmate de nacht vordert en de chaos toeneemt, moeten ze voor hun leven vechten tegen een bovennatuurlijk wezen dat van plan is om Annie zijn nieuwe gastheer te maken.

In de film zijn onder andere te zien: Annie Hardy (muzikant van rockband Giant Drag), Amer Chada-Patel (Aladdin), Seylan Baxter (Host), James Swanton (Host), Caroline Ward (Host), Jemma Moore (Host) en Edward Linard (Host).

DASHCAM | Official Trailer

Het wachten zal in ieder geval niet al te lang meer duren, want Momentum Pictures is van plan om Dashcam op 3 juni in de bioscoop en op VOD-platforms uit te brengen in de VS en VK.

Wanneer Dashcam in Nederland uitkomt is helaas nog niet bekend, maar zodra we dit weten, houden we je uiteraard op de hoogte!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer en release datum voor nieuwe horrorfilm: Dashcam”

Plaats een reactie