Trailer nieuwe horrorfilm ‘The Hole in the Ground’

Vorig jaar wist  de filmstudio A24 nog hoge ogen te gooien met de horror-hit Hereditary. Dit jaar komen ze weer met een nieuwe horrorfilm, genaamd The Hole in the Ground, waarvan nu de eerste trailer is vrijgegeven.

THE HOLE IN THE GROUND Official Trailer (2019) Horror Movie HD

Sarah O´Neill (Seána Kerslake) verhuist met haar zoontje Chris (James Quinn Markey) om zo aan haar traumatische verleden te ontsnappen. Toch verloopt dit niet zoals gehoopt; ze komen naast een vreemd koppel te wonen en het lijkt erop dat een kwaadaardig wezen de plaats van haar zoontje heeft ingenomen na contact met een mysterieus zinkgat in het bos.

De Ierse horrorfilm is het regiedebuut van de Ier Lee Cronin. Hij wist hiermee te overtuigen op het Sundance Film Festival, waar de film hoofdzakelijk positieve recensies en kritieken kreeg. The Hole in the Ground is vanaf begin maart te zien in Groot Brittannië. Er is nog niets bekend over een Nederlandse datum.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x