Poster en trailer voor nazi-zombiefilm Outpost 2: Black Sun


Regisseur Steve Barker maakte in 2008 zijn debuut met Outpost. Na een stilte van vier jaar maakt hij weer een film en wederom is het een nazi-zombiefilm: Outpost 2: Black Sun, welke eind deze maand in de Nederlandse schappen ligt.

1945, het einde van de Tweede Wereldoorlog komt dichterbij en de Duitse wetenschapper Klausener werk aan een verschrikkelijke nieuwe technologie die het mogelijk maakt om een onsterfelijk nazi-leger te scheppen. Enkel Lena (Catherine Steadman), een moedige onderzoekster die de beruchte oorlogsmisdadiger Klausener op het spoor is, kent de waarheid: ze moeten het opnemen tegen een bataljon nazi-soldaten, een waar zombieleger. Ze krijgt daarbij de hulp van Wallace (Richard Coyle), een man die al jarenlang nazi-geheimen onderzoekt. De twee vergezellen de special forces en weten diep door te dringen toch achter de linies van de vijand.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Poster en trailer voor nazi-zombiefilm Outpost 2: Black Sun”

  1. De eerste vond ik best wel tof.. ..maar dit vervolg is een stuk slapper en t hele grimmige sfeertje is weg.. beetje onnodig vervolg wat mij betreft..

    Beantwoorden

Plaats een reactie