Teaser trailer Paranormal Activity 3 gaat terug in de tijd

Eind oktober zal alweer het derde deel van Paranormal Activity in de bioscopen verschijnen en even hadden wij het idee dat de productie wel erg laat op gang kwam. Maar inmiddels kunnen we de eerste beelden tonen. Wij vinden ze niet heel verrassend, al bij de aankondiging van het derde deel schreven wij het volgende:

Het tweede deel roept nog veel meer vragen op dan het origineel, er worden overduidelijk aanknopingspunten gegeven naar gebeurtenissen in de jeugd van Katie en Kristi en ook de overgrootmoeder van de twee, die vermoedelijk het pact met een duivel heeft gesloten.

trailer paranormal activity 3
Het eerste deel van onze voorspelling lijkt hierbij te zijn ingelost, of het andere deel ook klopt zullen we moeten afwachten.

Het script is geschreven door Christopher B. Landon en de regie in handen van het ‘Catfish’-duo Henry Joost en Ariel Schulman. De heren van de eerste twee films, Oren Peli, Jason Blum, Akiva Goldsman en Steven Schneider treden ook nu weer op als producenten.

Het is nog niet bekend of Paranormal Activity 3 in de Nederlandse bioscopen gaat draaien, maar als hij gaat draaien dan waarschijnlijk op 21 oktober.

Wat denken jullie? Krijgt de overgrootmoeder nog een rol in Paranormal Activity 3?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
14 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
DD
DD
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

weet iemand WAAR ie gaat draaien?want ik kan het zo gauw niet vinden…

Vanessa15
Vanessa15
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Oke dankje
Weet u ook hoe oud je moet zijn om hem in de bioscopen te zien?
Alvast bedankt

margaux
margaux
12 jaren geleden
Antwoord aan  Vanessa15

12 jaar

margaux
margaux
12 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Dat is niet waar , ik ben 12 jaar en ik heb de 3 de daarstraks gezien.Je kan deze film al vanaf 12 jaar bekijken, ik moet wel zeggen dat deze film zeker NIET aangeraden is voor kinderen onder de 12 jaar of kinderen met angst voor horror.De 3de is echt wel heel eng en de trailer is niks tegenover de hele film ! wel heel eng !

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden
Antwoord aan  margaux

Je kan ze ook zien – of het verstandig is, is een andere kwestie – als je 11 jaar bent, maar de officiële leeftijdskeuring in Nederland is 16 jaar en ouder voor angst en geweld.

Erik Zijlstra
Erik Zijlstra
12 jaren geleden

Word weer een avondje ouderwets griezelen, op schrikeffecten die we zo onderhand wel kennen, maar wat maakt het ook uit. Blijft vermakelijk.

ExposedDiamond
ExposedDiamond
12 jaren geleden
Antwoord aan  Erik Zijlstra

Deze schrikeffecten zijn waar, voor ze de films filmden hebben ze de geest opgeroepen, de actrice die katy speelt wou het zeker doen, maar de acteur die haar man speelt zag dat niet zitten, maar in de 1 hebbn ze dat dan toch gedaan zoals je ziet, en nu nog beter in de 3 zie je hem veel duidelijker, dus bij deze blijkt dat het niet gespeelde schrikeffecten zullen zijn maar echte, want in de 3 roepen ze hem op de juiste manier op – > 3 keer de naam in de badkamer voor de spiegel in het donker zeggen zo komt Bloody Mary echt te voorschijn. Maar ik zou zeggen PROBEER DIT NIET of ze blijft je achtervolgen zoals in de film

Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Rond Halloween dus, ideale periode voor dit soort filmpje.

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Maakt me toch wel weer nieuwsgierig, maar tegelijk jammer dat we voor het eerst iets anders zien dan een onzichtbare kracht en dat dit dan een verschijning in menselijke vorm is…

Anoniem
Anoniem
12 jaren geleden

Achja idd Gorgal echt jammer maar maybe is dat weer een hind of een uitgesnede scene ofso maar er werd toch ook gezegd dat je zou zien wat met hunter gebeurde? In iedergeval ik hoop dat dit 3e deel alles overtreft want laten we eerlijk zijn pa2 viel best tegen…

Gorgal
Gorgal
12 jaren geleden

Stukken beter dan het tweede deel, en het voelde zowaar fris aan. Echter verpest het einde het voor mij. De spanning verdween alsof iemand de stop uit de wasbak trok. Erg jammer. En toch spijtig dat het geen afronding is. Op naar het vierde deel!

duke
duke
11 jaren geleden

he lol ik uit bed doe de tv aan stond nog op film 1 action
het mesje komt boven en de man bonk!, tegen de camera aan
links boven in de hoek… HUH! huh wat was,dat dacht ik.
goede film het was deel 2

ps was ik even goed wakker om 7:55 XD

14
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x