Terug naar 1969 in trailer ‘Pet Sematary: Bloodlines’

Stephen King’s boek Dodenwake (Pet Sematary) verscheen in 1983 en werd twee keer verfilmd. De eerste keer in 1989 door Mary Lambert met een vervolg in 1992. En de tweede keer in 2019 door Kevin Kölsch en Dennis Widmyer. Die tweede verfilming krijgt nu een vervolg prequel: Pet Sematary: Bloodlines. We hebben de trailer!

Het is al ruim twee jaar geleden dat de nieuwe Pet Sematary werd aangekondigd en inmiddels is er meer bekend over het originele verhaal en dat regisseur Lindsey Anderson Beer haar liefde voor Stephen King’s verhalen zal laat blijken via verschillende easter eggs. Voor dat laatste moeten we wachten op het resultaat. Qua verhaal hebben we hier een synopses:

In 1969 volgen we een jonge Jud Crandall, die droomt van vertrekken uit zijn geboortedorp, maar al snel sinistere geheimen ontdekt die diep begraven liggen. Hij wordt gedwongen om een duistere familiegeschiedenis onder ogen te zien die hem voor altijd verbonden zal houden met het stadje. Ook moeten Jud en zijn jeugdvrienden strijden tegen een eeuwenoud kwaad dat Ludlow al sinds de stichting in zijn greep heeft en, eenmaal opgegraven, de kracht heeft om alles te vernietigen.

Het script schreef regisseuse Lindsey Anderson Beer samen met Jeff Buhler, die ook het script voor Pet Sematary (2019) schreef. De cast bestaat uit Jackson White, Forrest Goodluck, Jack Mulhern, Henry Thomas, Natalie Alyn Lind, Isabella Star LaBlanc, Samantha Mathis, Pam Grier en David Duchovny.

Pet Sematary: Bloodlines is vanaf 26 oktober te zien bij Pathé Thuis.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie