Kijk trailer en clip van de nieuwe scifi-thriller ‘Possessor’

Als je iemand kan vertrouwen om goede, surrealistische, akelige horror en/of sciencefiction films te maken, dan is het wel David Cronenberg. Deze Canadese regisseur is bekend van films als Videodrome (1983), The Fly (1986) en Crash (1996). Sinds 2014 heeft hij geen films meer geregisseerd, maar gelukkig is zijn zoon, Brandon, wél actief als filmregisseur. In 2012 maakte de scifi-thriller Antiviral en dit jaar zal Possessor uitkomen. Kijk hieronder de trailer.

In Possessor speelt Andrea Riseborough, bekend van The Grudge (2020), Tasya Vos, een elitaire huurmoordenares. Zij gebruikt technologie, waarbij ze door een hersenimplantaat de lichamen van andere mensen overneemt om high profile doelwitten uit te schakelen. Bij een nieuwe opdracht raakt ze echter diep verzeild in iemands hoofd die haar probeert uit te wissen. Sommige filmcritici hebben de film al gekeken en Meagon Navarro geeft aan: “For those that love cerebral thrillers with practical gore, wrapped up in a stimulating sci-fi package, this is a must.” Er is naast de trailer ook al een clip vrijgegeven.

In de film spelen naast Riseborough ook Jennifer Jason Leigh (Annihilation (2018) en Amityville: The Awakening (2017)), Christopher Abbot (It Comes at Night (2017)). Cronenberg (Brandon dus, niet David) heeft de film naast geregisseerd ook geschreven.

In Amerika en Canada verschijnt Possessor begin oktober in de bioscopen. Voor Nederland is er nog een datum vastgesteld wanneer de film uitkomt.

Wat vond jij van de trailer en de clip? Ben je enthousiast geworden om de film te kijken?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie