Trailer van Quarantine 2: Terminal

In Hollywood zijn ze bij tijden niet bepaald creatief, succesvolle buitenlandse producties worden met regelmaat nagemaakt. Maar wat als er een tweede deel van het origineel komt?

quarantine 2: terminal

Quarantine is de Hollywoodremake van de Spaanse [REC], maar Quarantine 2 wordt geen remake van [REC]2. Het Amerikaanse deel 2 zal zich afspelen in een vliegtuig dat, op de avond van de gebeurtenissen in het appartementencomplex, vertrekt van Los Angelos naar Nashville. Kort na het opstijgen wordt één van de passagiers ernstig ziek en vertoond verschijnselen van hondsdolheid. Uit voorzorgsmaatregelen voor de andere inzittenden besluit men een noodlanding te maken. Maar in plaats van hulp te krijgen, wordt iedereen in quarantaine gezet…

Quarantine 2: Terminal gaan de acteurs Mercedes Masohn, Josh Cooke, George Back, Jason Benjamin en Bre Blair in quarantaine. Wanneer Quarantine 2: Terminal in Nederland op BD/DVD zal verschijnen is nog niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “Trailer van Quarantine 2: Terminal”

  1. Het ziet er wel echt meteen weer uit als een Amerikaanse productie. Het idee vind ik gaaf, maar aan de hand van de trailer ben ik bang dat het echt een standaardfilm wordt. [Rec]2 was ook niet helemaal mijn ding, maar vond ik alsnog wel gaaf, omdat het wederom een film is die best origineel is en gewoon gaaf gemaakt.

    Beantwoorden
  2. Ha, ze kunnen ook geen remake van Rec2 maken omdat die een kant opgaat waar in Rec al een voorbode van getoond wordt maar die Quarantine weggelaten is. Ik denk dat ik deze ook lekker oversla want ik vond het eerste deel totaal overbodig en ondanks dat het bijna een één op één remake is was de spanning van Rec er niet.

    Beantwoorden
  3. Mwa, ik had de trailer tot op vandaag (bewust…) laten liggen, maar ik denk dat dit best wel een leuk avondje vertier kan worden. Andere setting zorgt er misschien zelfs voor dat het niet eens nodig is om deel één gezien te hebben.

    Beantwoorden

Plaats een reactie