Trailer voor remake ‘Goodnight Mommy’: Naomi Watts speelt opmerkelijke rol!

goodnight-mommy-remake

Amazon Studios heeft de officiële Goodnight Mommy-trailer uitgebracht voor de aanstaande remake van de veelgeprezen Oostenrijkse horrorthriller ‘Ich Seh Ich Seh‘. De film is vanaf 16 september exclusief te streamen op Prime Video.

Ich Seh Ich Seh

De originele Goodnight Mommy-film, Ich Seh Ich Seh kreeg lovende kritieken van de critici tijdens de wereldpremière op het filmfestival van Venetië in 2014, vanwege het boeiende plot, de donkere en humeurige sfeer en het huiveringwekkende tempo. De film werd ook geselecteerd als de officiële inzending van Oostenrijk voor de beste niet-Engelstalige film bij de 88e Academy Awards.

Het verhaal

Als tweelingbroers in het landhuis van hun moeder arriveren en haar gezicht ontdekken dat bedekt is met verband – het resultaat, legt ze uit, van recente cosmetische chirurgie – voelen ze onmiddellijk dat er iets niet klopt”, luidt de synopsis. ‘Ze stelt vreemde nieuwe huisregels op, rookt in haar badkamer en verscheurt in het geheim een ​​tekening die ze haar hebben gegeven – dingen die hun liefhebbende moeder nooit zou doen. Terwijl haar gedrag steeds bizarder en grilliger wordt, schiet een gruwelijke gedachte wortel in de hoofden van de jongens: het zinkende vermoeden dat de vrouw onder het gaas, die hun eten maakt en in de kamer ernaast slaapt, helemaal niet hun moeder is

Regisseur, schrijver, uitvoerende producenten en de cast

De remake van Goodnight Mommy is geregisseerd door Matt Sobel (Take Me to the River) op basis van een scenario geschreven door Kyle Warren. Het project is al sinds 2018 in ontwikkeling, waarbij Amazon Studios de film wereldwijd zal financieren en uitbrengen.

Uitvoerende producenten zijn de filmregisseurs: Veronika Franz en Severin Fiala, met David Kaplan, Joshua Astrachan, Valery Guibal en Nicolas Brigaud-Robert als producenten.

Het project is een co-productie tussen Animal Kingdom en Playtime, die de rechten op de remake hebben verworven.

De rollen in deze remake zijn weggelegd voor: Naomi Watts (The Impossible), Cameron Crovetti (The Gray Man), Nicholas Crovetti (Witch Hunt) en Peter Hermann (13: The Musical).

De trailer kun je hieronder bekijken! De film is vanaf 16 september exclusief te streamen op Prime Video.

Goodnight Mommy - Official Trailer | Prime Video

Ik kan niet wachten om de film te bekijken, jij ook niet? Laat vooral weten wat jij denkt, hieronder in de reacties!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer voor remake ‘Goodnight Mommy’: Naomi Watts speelt opmerkelijke rol!”

  1. Vaak voegt zo’n Amerikaanse remake weinig tot niets toe aan de originele film. Maar ja, Amerikanen en ondertitels, dat gaat niet samen. Ik denk dat ik eerst het origineel eens ga opzoeken.

    Beantwoorden

Plaats een reactie