Trailer ‘Resident Evil Death Island’, nieuwe animatiefilm verschijnt in juli

Na jaren wachten is de videogame Dead Island 2 uitgekomen, slecht een typefout verwijderd van de komende animatiefilm van Resident Evil: Death Island! De film speelt zich af na de game Resident Evil 6 en film Resident Evil Vendetta, maar voor Resident Evil 7: Biohazard.

D.S.O.-agent Leon S. Kennedy is op een missie om Dr. Antonio Taylor te redden van ontvoerders, wanneer een mysterieuze vrouw zijn achtervolging dwarsboomt. Ondertussen onderzoekt B.S.A.A.-agent Chris Redfield een zombie-uitbraak in San Francisco, waar de oorzaak van de infectie niet kan worden gevonden. worden geïdentificeerd. Het enige dat de slachtoffers gemeen hebben, is dat ze allemaal onlangs Alcatraz Island hebben bezocht. Na die aanwijzing gaan Chris en zijn team naar het eiland, waar een nieuwe gruwel op hen wacht.

Op de Youtube-kanalen van Sony is alleen de teaser te vinden, maar wij vonden ook de trailer! Japans ondertiteld, maar gewoon met Engelse stemmen.

RESIDENT EVIL: DEATH ISLAND - Official Teaser Trailer (HD) | Coming Summer 2023
映画『バイオハザード:デスアイランド』本予告【7月7日(金)公開】

Dit zal de zesde Resident Evil-animatiefilm worden, over de eerste twee zal het ik niet hebben, maar de laatste drie films – Resident Evil DegenerationResident Evil Damnation en Resident Evil Vendetta – zijn zeker het kijken waard! Ik verwacht niet dat Resident Evil: Death Island hier een bioscooprelease zal krijgen, maar direct ergens op een streamingdienst zal opduiken.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie