En de trailer voor Santa Clarita Diet seizoen 2 is hier


In Santa Clarita Diet seizoen 2 proberen de Hammonds zich aan te passen aan Sheila’s ontwikkelde, ondode staat, terwijl zij wanhopig probeert om normaal te blijven en niet te worden gezien als een monster door haar gezin. Ondanks dat de familie steeds beter is geworden in het moorden, stapelt het aantal vermiste personen in Santa Clarita zich overduidelijk op. Ondertussen zoeken de Hammonds naar de bron van het moorddadige virus zodat ze deze kunnen stoppen en zo de mensheid redden. Sheila en Joel blijven ondanks dit alles onvoorwaardelijk van elkaar houden. Het is niet altijd makkelijk om ondood te zijn, of van iemand te houden die ondood is, maar zo heeft iedere relatie zijn uitdagingen.

Voor de hoofdrollen keren Timothy Olyphant, Drew Barrymore en Liv Hewson terug, met daarbij nieuwe rollen voor:
– Joel McHale en Maggie Lawson als het makelaarskoppel echtpaar Chris and Christa, de meer succesvolle en aggressieve versies van Joel en Sheila.
– Gerald McRaney als Ed Thune, een gepensioneerde kolonel, waardoor Joel erg geïntimideerd is.
– Zachary Knighton als Paul, de kille zoon van Servische voorouders die niets of niemand schuwt om de waarheid achter de ondoden te vinden.

Het nieuwste seizoen van Sant Clarita Diet zal vanaf 23 maart op Netflix staan.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob
Rob
5 jaren geleden

Staat in mijn agenda!

Rob
Rob
5 jaren geleden

Dit weekend gekeken. 10 afleveringen van een half uur, dat is voor de doorgewinterde binchwatcher natuurlijk een eitje 🙂
Ook dit seizoen is weer heel erg leuk. Nathan Fillion heeft de leukste bijrol. De gore is vooral verderop in het seizoen wat minder, maar de humor is des te leuker.
En natuurlijk kunnen we zo verder met seizoen 3, daar wordt van alles voor open gelaten. Laat maar komen wat mij betreft!

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x