Gametrailer Saw II: Flesh & Blood

Saw II flesh & bloodSaw II: Flesh & Blood is het vervolg op het succesvolle spel over Jigsaw. Flesh & Blood speelt zich af tussen de films Saw II en Saw III, met als hoofdrolspeler Detective Tapps zoon Michael, die gevangen is door Jigsaw terwijl hij de dood van zijn vader onderzoekt. Je zult diverse, zieke, typische Jigsaw puzzels moeten oplossen om te overleven, zoals bijvoorbeeld het spel elevator music dat Jigsaw in de nieuwe trailer haarfijn uitlegt:

SAW 2 - Flesh & Blood Trailer (E3 2010) | HD

Konami belooft de volgende features in het tweede deel:

– Gruesome Mechanical Traps – Jigsaw heeft een serie van nieuwe vallen bedacht die je dwingen om te kiezen tussen leven en dood, voor jezelf en voor anderen doormiddel van de vernietigende machines.
– Challenging Puzzles – Een reeks van nieuwe puzzels om te oefenen voordat je verder gaat in Jigsaws zieke wereld.
– New Combat System – Een verbeterd vechtsysteem ten opzichte van het eerste deel, waarbij het vooral draait om snelheid.
– Unique Horror Experience – met een mix van intense gevechten, breinbrekende puzzels en een verwrongen verhaal zullen de spelers horror ervaren die alleen bij Saw mogelijk is.

De nieuwe game Saw II: Flesh & Blood zal net als de laatste film in de reeks Saw 7 3d met halloween in Amerika uitkomen. Het spel is dan zowel voor de PlayStation 3 als de Xbox 360 te verkrijgen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie