Kijk hier de trailer voor ‘In Search of Darkness 1990-1994’!

CREATORVC, de makers van het brilliante horrordocu drieluik In Search of Darkness en o.a. sci-fi uitstap In Search of Tomorrow zijn terug met wat lijkt op wéér een kickass documentaire. In Search of Darkness 1990-1994 zal diep in de eerste helft van de jaren 90 gaan duiken en ter tafel brengen wat toen allemaal nieuw, hip en gruwelijk was in het land der horrorfilms.

De originele drie documentaires die in een span van meer dan 10 uur (!) een echte ode brengt aan alles wat met horror te maken had in de jaren tachtig waren razend populair en zeer goed kritisch ontvangen. Alleen maar tof dat er nu ook eindelijk een uitstap komt naar een nieuw tijdperk. Met interviews van horroriconen, kijkjes achter de schermen van zowel superbekende als ook meer obscure titels en nog veel meer wordt deze ook weer smullen geblazen. Laat schrijver en regisseur David Weiner je anders nog even bijpraten:

“The early ‘90s was a time of transition and evolution for horror films and television, with a freight train of content, creativity and imagination on display. With In Search of Darkness: 1990-1994, we’ll finally have an opportunity to show the uninitiated why this time period was so important for the growth of the horror genre. I’m excited to craft the definitive look at a deserving decade of creativity with your favorite ’90s horror screen legends, all with the same celebratory lens as my In Search of Darkness ‘80s trilogy.” David Weiner

Ondertussen is de initiële Kickstarter campagne voor de documentaire voorbij, maar het overweldigende succes heeft er alleen maar voor gezorgd dat het nu ook direct voor iedereen vooruit te bestellen is. Zowel digitaal als fysieke versies op DVD en Blu-ray. Dat kun je hier doen.  Iedereen die een pre order plaatst krijgt dan sowieso het volgende:

  • In Search of Darkness: 1990-1994 Blu-ray w/slipcase & booklet
  • Digital copy of In Search of Darkness: 1990-1994
  • Digital soundtrack for In Search of Darkness: 1990-1994
  • 2 exclusive In Search of Darkness: 1990-1994 posters (16.5” x 23.4”)
  • Collectible In Search of Darkness patch
  • 12-month engagement program/Live Q&As w/Horror Icons
  • Exclusive Video Club Membership Card
  • Your Name in In Search of Darkness: 1990-1994 credits!

Dat klinkt als een goede deal niet?

Kijk de trailer voor In Search of Darkness 1990-1994:

In Search Of Darkness: 1990-1994 - Official Trailer

Is dit iets voor jou? Misschien heb je voorgaande documentaires al gezien en kun je niet wachten op deze? We zijn altijd benieuwd en horen graag van onze lezers. Laat het ons vooral weten in de comments, op Facebook of Discord!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie