Trailer seizoen 2 Penny Dreadful

Het tweede seizoen van de serie Penny Dreadful start op 26 april 2015 in Amerika. De serie zal volgens Televizier.nl uit 10 afleveringen bestaan in plaats van de 8 waaruit seizoen 1 bestaat. Ook zullen de afleveringen 24 uur na uitzending in Amerika al te zien zijn bij Netflix in Nederland. Er komen een hoop horrorelementen terug in deze serie. De televisieserie krijgt op IMDb een 8,2 en staat daar wél onder het genre horror geboekt. Bekijk de interessante trailer van seizoen 2 hier:

Penny Dreadful Season 2 | Official Trailer | Eva Green & Josh Hartnett SHOWTIME Series

Kim Raven

Met een liefde voor alles wat eng is, lees ik graag boeken, speel ik graag games op mijn Playstation 4 Pro en kijk ik naar tv-series en films. Daar schrijf ik dan weer over. Website: http://kimraven.nl

Plaats een reactie

Blijf op de hoogte


Of volg ons op twitter, facebook, steam en via rss.