Trailer en poster Shark Night 3D

Shark Night 3D posterDe remake Piranha 3D was een groot succes en maakt zich inmiddels op voor een vervolg. Dit succes heeft de filmmakers van Final Destination (David Ellis), Hostel (Chris Briggs) en Texas Chainsaw Massacre (Mike Fleiss) op het idee gebracht om een soortgelijke film te maken: Shark Night 3D.

Een groepje van zeven studenten brengt een weekendje door in een huisje aan een meer om er een kleine vakantie te houden. Wanneer de vrienden aangevallen worden door bloeddorstige zoetwaterhaaien, zullen ze alles op alles moeten zetten om niet aan hen ten prooi te vallen.

Zeven studenten gaat een weekend naar een huisje op een van de eilanden in de meren van Louisiana. Als tijdens het wake-boarden Malik plotseling zijn arm verliest, is er van de feeststemming niets meer te bekennen. Ze moeten zo snel mogelijk met een boot naar het ziekenhuis op het vaste land. Maar de hete zomer verandert in een bloederige nachtmerrie als het groepje studenten gevangen blijkt op het eiland, omgeven door bloeddorstige haaien…

Sara Paxton, Dustin Milligan, Chris Carmack, Joel David Moore, Chris Zylka en Katharine McPhee vrezen in Shark Night 3D voor hun leven, vanaf 22 september hier in de bioscoop.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=3TnBoszg1s0?rel=0&w=620&h=345]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
13 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tommy
Tommy
12 jaren geleden

Aan de trailer te zien lijkt dit weer zo een film van “ow mijn drie beste vrienden zijn dood gebeten door haaien maar toch ga ik nog lekker een zwemmetje doen want het is toch vakantie voor iets he”

Erik
Erik
12 jaren geleden

Ben wel benieuwd hoe zo’n film er in 3D uit komt te zien. Zal vast een stuk realistischer zijn.
Ik ben benieuwd waar de wereld over 10 jaar is 🙂

Sjors
Sjors
12 jaren geleden

Ik niet echt een fan van dit soort films, maar het zou qua verhaal nog wel aardig kunnen zijn als ze een goede reden hebben bedacht voor de aanwezigheid van de haaien en waarom die studenten blijkbaar door anderen in het water worden gegooid. Anders wordt het idd zo’n film waarin de personages alleen maar dingen doen die je zelf nooit zou doen in zo’n situatie en daarom sterven.

milou
milou
12 jaren geleden

lijkt me echt een leuke film, maar hoe oud zou je daar eigelijk voor moeten zijn om hem in de bioscoop te kijken?

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  milou

Ik gok 16. Sowieso niet 18, maar 12 is ws net weer te jong.

Martijn Knegt
12 jaren geleden
Antwoord aan  Sjors

We hebben in Nederland toch niet eens een leeftijdclasificatie van 18?

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Martijn Knegt

Ik dacht van wel, maar ik kan het niet vinden, dus zal wel niet. Vreemd eigenlijk.

milou
milou
12 jaren geleden

Hahah oke bedankt moet k maar n andere film uitoeken):

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  milou

Of zorgen dat je “onder begeleiding” van een ouder persoon toch binnenkomt 😛 Ik vraag me overigens af of deze film in de bioscoop te zien zal zijn.

Jeroen
Jeroen
12 jaren geleden

Er komt binnenkort toch ook zo’n film uit met haaien in een onder water gelopen winkelcentrum ofzo? Revival of the sharks!

Sjors
Sjors
12 jaren geleden
Antwoord aan  Jeroen
13
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x