Trailer remake Silent Night

Bij Kersthorror denk je al snel aan Silent Night, Deadly Night uit 1984, hoewel de film bij zijn release tot grote ophef leidde en na 6 dagen uit de bioscopen werd gehaald, krijg hij maar liefst vier vervolgen. Dit jaar krijgt de film in Amerika een remake met de titel Silent Night. De volgende cast viert in de film van regisseur Steven C. Miller een bijzondere kerst: Brendan Fehr, Jaime King (My Bloody Valentine, Mother’s Day), Malcolm McDowell, Donal Logue (Shark Night 3D), Jamie Kennedy (Scream), Lisa Marie (Sleepy Hollow), Ellen Wong (Scott Pilgrim vs the World) and Cortney Palm ( Sushi Girl).

De slachtpartijen beginnen op een witte Kerstavond in het dorpje Cryer in Wisconsin, VS. Het normaal zo rustige dorp bruist rond de kerstperiode en er vindt ieder jaar een parade plaats met dit jaar een record aantal kerstmannen. Hulpsheriff Aubrey Bradimore heeft nachtdienst en heeft zijn handen vol aan straatafsluitingen, geïrriteerde bewoners en dronken kerstmannen, tot alles een dodelijke wending krijgt… Een ontsnapte seriemoordenaar heeft zich vermomd als kerstman!

Op 30 november zal de slasher gaan draaien in de Amerikaanse bioscopen, en dan is het afwachten of het dezelfde ophef gaat geven als 30 jaar geleden bij het origineel. Een Nederlandse release zien wij deze Kerst niet gebeuren.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer remake Silent Night”

  1. Yes! Ik hou erg van de kersthorrorfilms en de originele Silent Night is echt hilarisch. Deze trailer ziet er erg goed uit al vind ik die vlammenwerper wel weer een beetje jammer…

    Beantwoorden

Plaats een reactie