Trailer voor Slash’ eerste horrorfilm ‘Nothing Left to Fear’

nothing-left-to-fear-slash

Rond de jaarwisseling van 2010-2011 maakte gitarist Slash bekend vier horrorfilms te gaan maken. De opnames van de eerste film ‘Nothing Left to Fear’ zijn in 2011 direct begonnen en zal in oktober in Amerika in première gaan.

“As a long-time fan of the Horror genre, I want to produce films that are in an older tradition of the genre,” vertelt Slash. “That is to say, films that leave more to one’s imagination, that are psychologically scary and character-driven, and what scares you is more cerebral than superficial. Slasher Films is my vehicle to realize that aim, and ‘Nothing Left to Fear’ is the first film with more to come.”

‘Nothing Left to Fear’ is schrijnend verhaal is de stijl van de spannende horrorfilms uit de jaren ’70. De film is geïnspireerd op een legende uit het plaatsje Stull, Kansas; Op internet gaan de verhalen de ronde dat op deze plek één van de Zeven Poorten naar de Hel is. De trailer:

'Nothing Left to Fear' Trailer

Wendy (Anne Heche) is met haar man Dan (James Tupper van “Revenge”) en hun kinderen net verhuisd naar het kleine stadje Stull, Kansas, waar Dan is de nieuwe pastoor wordt. Maar in deze slaperige gemeenschap van vriendelijke buren wacht een gruwelijke reeks gebeurtenissen op hen; Hun tienerdochter (Rebekah Brandes van “Bellflower”) wordt gekweld door gruwelijke visioenen. Haar jongere zus (Jennifer Stone van ‘Wizards Of Waverly Place’) uitverkoren voor een verdorven ritueel, diep in duisternis eist een van de Zeven Poorten van Hel het bloed van een onschuldige om vervloekte wezens te ontketenen.

Naast Anne Heche, James Tupper Rebekah Brandes en Jennifer Stone spelen ook Ethan Peck (“10 Things I Hate About You”) en Clancy Brown (The Shawshank Redemption) mee in deze demonische shocker. Het script is geschreven door Jonathon W.C. Mills en de regie door Anthony Leonardi III. ‘Nothing Left to Fear’ is geproduceerd door Slasher Films van Slash, die natuurlijk zelf ook verantwoordelijk is voor de muziek in samenwerking met Nick O’Toole.

De volledig soundtrack ‘Nothing Left to Fear’:
1) The Road to Stull
2) Cold Welcome
3) Lamb’s Blood
concept art nothing left to fear slash4) One Choice, Two Fates
5) A Prayer
6) Dark Dreams
7) Sermon
8) The Tooth
9) Retrieval
10) Silent Secrets
11) Pain and Premonition Part 1
12) Pain and Premonition Part 2
13) Observations
14) The Secret Tower
15) Do Your Part
16) Don’t Forget
17) A Flash and a Feeling
18) Abduction
19) Bleeding In
20) Urgency
21) Have Faith
22) The Decline
23) Trauma
24) The Blood Lust
25) Our Broken Home
26) Revelations
27) No Safety in Numbers
28) Childhood’s End
29) The Fear
30) The Perfect Circle
31) Nothing Left to Fear (featuring vocalist Myles Kennedy)
32) Welcome to Stull

De soundtrack komt in Amerika tegelijkertijd uit met de film, 4 oktober, over een release in de Benelux is voor beide producten nog niets bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Trailer voor Slash’ eerste horrorfilm ‘Nothing Left to Fear’”

Plaats een reactie