Trailer voor slasher-film “#FLOAT” inclusief extra clip!

#float een horrorfilm uit 2022

Nog even geduld, maar “#FLOAT” drijft al richting de release voor de digitale platforms. XYZ Films zal de film namelijk op 9 december 2022 in de VS uitbrengen op Digital en VOD. Wél kunnen we alvast de trailer bekijken, inclusief een extra clip.

#FLOAT belooft te spelen met een klassieke slasher-aspecten uit de jaren 80 – mooie jonge, egoïstische mensen wie waarschuwingen negeren over de gevaren die hen te wachten staan en worden vervolgens op gruwelijke wijze vermoord – en ze bij te werken met moderne gevoeligheid.

Het verhaal van #FLOAT

“Jong, mooi en vol leven, vlogger Kali en haar vrienden gaan naar de rivier voor hun jaarlijkse praalwagen, maar het is de eerste keer sinds hun vriend vorig jaar een overdosis nam en verdronk. Hun feestvieren wordt dodelijk als een sinistere paranormale kracht hen in een strijd op leven en dood stort en hen dwingt hun eigen angsten onder ogen te zien terwijl ze zich tegen elkaar keren – en vervolgens een voor een sterven.”

Producers en cast

Zac Locke, producer van Black Christmas 2019, schreef en regisseerde #FLOAT. Dit deed hij samen met: Mikey Bill Taylor, Jensine Carr, Rebecca Rufer, Justin Anderson.

Naast nieuwkomers Kate Mayhew, Ophelia Lichtenstein, Miguel Muñoz en Cristobal Reyesm, schittert #FLOAT ook met: Kaya Coleman (Dangerous Game: The Legacy Murders), Grant Morningstar ,Meathook), Christina Nguyen (Lion), Scarlett Sperduto (Those Who Walk Away) en Matt Wise (Santa Isn’t Real). Matt Wise is tevens ook uitvoerend producent bij #FLOAT!

Trailer en extra clip

#FLOAT - Don't Float (Trailer #1)

De gloednieuwe trailer laat ons een beeld zien van de dodelijke en moordende chaos, met personages die vatbaar zijn voor de nummer één slasher-fout: de rode vlaggen negeren en vervolgens op gruwelijke wijze worden gedood.

#FLOAT is in de VS te zien op Digital en VOD. Of de film in Nederland wordt uitgebracht is helaas nog steeds niet bekend. We houden je hierover op de hoogte.

Wat vind jij van deze clip en trailer?? Laat het ons weten!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie