Trailer voor Nederhorror ‘Sneekweek’

Update: 21-01-2016: Lees hier de recensie van Sneekweek.

2016 begint op Nederlands filmgebied met ‘Sneekweek’. Omschreven als een sexy thriller moeten jongeren vrezen voor hun leven tijdens hun verblijf bij de (feestweek) Sneekweek. De eerste trailer is gisterenavond verschenen:

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

12249883_1657774371136733_2663631291195479995_nSneekweek is een sexy thriller met een knipoog die draait om zes studenten – 3 meiden, 3 jongens – die los willen gaan tijdens Sneekweek. Maar de week zeilen en wilde feesten begint al met een mysterie: wie heeft de gigantische villa voor hen geregeld? Is het hun stille nieuwe huisgenoot, met wie ze een heftig geheim uit het verleden delen? Who cares; het feest kan beginnen! Maar als Merel heftige nachtmerries krijgt, gemaskerde figuren ziet rond de villa en één van haar vrienden door een combinatie van medicijnen bizarre bijwerkingen krijgt, verandert de vakantieweek in een gruwelijke nachtmerrie…

‘Sneekweek’ is geregisseerd door Martijn Heijne, met in de hoofdrollen Carolien Spoor, Jelle de Jong, Jord Knotter, Holly Brood, Yootha Wong-Loi-Sing, Sanne Langelaar, Frank Lammers en Marly van der Velden. De film draait vanaf 21 januari in de bioscoop.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer voor Nederhorror ‘Sneekweek’”

  1. Zag de trailer gisteren ook op het grote scherm in de bios. Ik werd niet echt overtuigd. Misschien als de film op video on demand is dat ik hem huur. Maar zou er niet echt voor naar de bios gaan.

    Beantwoorden

Plaats een reactie