Trailer spinnen-horror Sting geeft je kriebels

Ben je bang voor spinnen? Kriebelt het al als je alleen maar denkt aan de pootjes van de spin, die langzaam over je arm kruipt? Dan adviseer ik je vooral de trailer niet te kijken van de Australische horrorfilm Sting. Alsof alles uit dat land al niet dodelijk genoeg was, komen ze ook nog eens met enge films.

Je grootste angst is zojuist nog groter geworden.

Sting

Ik denk dat er maar weinig mensen zijn die de -al dan niet- harige achtpoters een warm hart toedragen, ook al zijn de meeste super nuttig en eten ze graag die andere rotbeesten, muggen. John Goodman probeerde ze al uit te roeien in 1990 in de film Arachnophobia. En alsof die film al niet vervelend genoeg was, doet regisseur Kiah Roache-Turner (Wyrmwood) het nog eens een keertje over.

Verhaal Sting

Op een koude, stormachtige nacht in New York valt er een mysterieus object uit de lucht en beland in een vervallen appartementencomplex. Uit dit object komt vervolgens een klein spinnetje dat gevonden wordt door een eenzaam 12-jarig meisje genaamd (jawel) Charlotte. Zij voelt zich in e steek gelaten door haar familie, haar ouders hebben alleen maar oog voor de nieuwe baby. Daardoor heeft ze meer tijd voor het spinnetje, wat ze liefkozend Sting noemt. Maar wat je aandacht en liefde geeft, groeit. Sting groeit al snel naar een monsterlijk formaat en begint trek te krijgen. Al snel zijn huisdieren niet meer genoeg en beginnen mensen te verdwijnen. Iedereen in het complex begint langzaam door te krijgen dat ze vast zitten als prooien in een vreselijk web. Charlotte is misschien wel hun enige hoop.

In de film spelen Alyla Browne, Ryan Corr, Penelope Mitchell, Robyn Nevin en Noni Hazlehurst. De regie is in handen van Kiah Roache-Turner en het wordt geproduceerd door Jamie Hilton, Michael Pontin en Chris Brown.

Sting is vanaf 25 april te zien in de Nederlandse bioscoop. Durf jij erheen?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie