Trailer Spiral: From the Legacy of Saw

Vanaf 10 juni (maar stiekem al vanaf morgen 5 juni) draait Spiral: From the Legacy of Saw, de nieuwe Saw-film, in de bioscoop. In samenwerking met Independent Films mogen we drie leuke prijspakketten verloten! -afgelopen- Kijk eerst hier de nieuwste trailer:

Spiral: From the Legacy of Saw | trailer | 10 juni in de bioscoop

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in Spiral, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de Saw-reeks. Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan (Samuel L. Jackson), nemen de brutale detective Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) en zijn onervaren partner (Max Minghella) de leiding in een angstaanjagend moordonderzoek dat doet denken aan het duistere verleden van de stad. Terwijl het mysterie zich verder verdiept, bevindt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar.

Persoonlijk heb ik ben zin in deze nieuwe twist aan Saw. De reeks is inmiddels vrij lang en niet altijd even origineel, dit voelt dat wel. Ben jij net zo benieuwd als ik?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Trailer Spiral: From the Legacy of Saw”

  1. Mijn persoonlijk favoriete horrorfranchise. Saw VII was helaas wel een erg slecht einde van de serie. Het verhaal werd ontzettend afgeraffeld, waarbij de ideeën voor deel 7 en 8 werden samengevoegd in 1 film. De film Jigsaw, die een paar jaar later verscheen en de eerste “legacy” film was, vond ik bovendien erg mager. Te geforceerd. Hopelijk weet Spiral weer wat oude vuur te laten branden. Al heb ik mijn bedenkingen over de acteerprestaties van Chris Rock. Dat was niet goed in seizoen 4 van Fargo…

    Beantwoorden

Plaats een reactie