Langverwachte trailer Stranger Things 4 vrijgegeven

Stranger Things 4
Stranger Things 4

Gisteren was er een mysterieuze klok geplaatst in Santa Monica, Californië. Dit bleek de klok uit Creel House uit Stranger Things te zijn. Die was aan het aftellen en tegelijkertijd was er een livestream op hun Youtube-kanaal te vinden. Wat bleek? Het was aan het aftellen tot de volledige trailer van Stranger Things 4!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Het is zes maanden geleden sinds The Battle of Starcourt terreur en verwoesting naar Hawkins bracht. De vriendengroep worstelt met de nasleep van deze gebeurtenis en wordt voor het eerst van elkaar gescheiden, ook maken de uitdagingen die de middelbare school met zich meebrengt het er niet makkelijker op. Juist in deze lastige periode krijgt de groep te maken met een nieuwe en angstaanjagende bovennatuurlijke dreiging, met een gruwelijk mysterie tot gevolg. Het mysterie oplossen is hun enige kans om eindelijk een einde te maken aan de verschrikkingen van de Upside Down.

Stranger Things 4
In mei kunnen we dan eindelijk zien wat zij zien

Creel is een personage uit Stranger Things die door niemand minder dan Robert Englund wordt gespeeld en de klok uit zijn huis was middelpunt van de laatste teaser die vrij was gegeven. Verder spelen onder andere Winona Ryder (Joyce Byers), David Harbour (Jim Hopper), Millie Bobby Brown (Eleven), Finn Wolfhard (Mike Wheeler), Gaten Matarazzo (Dustin Henderson), Caleb McLaughlin (Lucas Sinclair), Noah Schnapp (Will Byers), Sadie Sink (Max Mayfield), Natalia Dyer (Nancy Wheeler), Charlie Heaton (Jonathan Byers), Joe Keery (Steve Harrington), Maya Hawke (Robin Buckley), Priah Ferguson (Erica Sinclair), Brett Gelman (Murray), Cara Buono (Karen Wheeler) en Matthew Modine (Dr. Brenner) mee.

Ik zal jullie niet langer in spanning houden, zie de langverwachte trailer dan eindelijk hieronder:

Stranger Things 4 Volume 1 is vanaf 27 mei exclusief beschikbaar op Netflix. Volume 2 volgt op 1 juli.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Langverwachte trailer Stranger Things 4 vrijgegeven”

Plaats een reactie