Hier is de trailer voor terugkeer van Dexter: New Blood!

In november keert onze favoriete moordenaar terug op tv! Acteur Michael C. Hall keert terug in de roll van Dexter Morgan. Tijdens de San Diego Comic Con@Home werd de officiele trailer van Dexter: New Blood getoond!

Het speelt zich 10 jaar af nadat Dexter Morgan vermist werd in het oog van orkaan Laura. In deze revival moet het personage nu leven onder een valse naam ver verwijderd van Miami.

Niet alleen Michael C. Hall is terug in zijn rol, ook Jennifer Carpenter als Debra Morgan en John Lithgow als Arthur Mitchell zullen in het nieuwe seizoen van Dexter te zien zijn. De cast bestaat verder uit Julia Jones, Alano Miller, Johnny Sequoyah, Jack Alcott en Clancy Brown.

Het 9e seizoen Dexter zal uit 10 afleveringen bestaan en is vanaf 9 november op het Amerikaanse Showtime te zien. In Nederland lagen de rechten bij de VPRO en 13th Street, meestal hebben die dan de eerste mogelijkheid tot aankoop.

Het volledige panel Dexter: New Blood | Comic-Con@Home 2021 kun je hieronder zien:

Dexter: New Blood | Comic-Con@Home 2021

Ook heeft Showtime aflevering 3 van seizoen 1 in zijn volledigheid op Youtube gezet. Of hier een linkje naar het nieuwe seizoen is, durf ik niet te zeggen, maar er staan geen andere afleveringen op het kanaal.

Kijk jij uit naar Dexter: New Blood? Tot welk seizoen heb je deze serie gekeken? Ben je ook bekend met de boekenreeks van Jeff Lindsay? Deze vond ik zelf een tikkeltje duisterder.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie