Is ‘The 5th Wave’ het einde van de mensheid?

5th-wave‘The 5th Wave’ is een boek van Rick Yancey uit 2013 (recensie hier). Het kreeg een vervolg ‘The Infinite Sea’ uit 2014 en wordt als trilogie afgesloten in 2016 met ‘The Last Star’. Maar nog voordat het laatste boek in de winkels ligt, zal het eerste boek al verfilmd zijn. Op 28 januari brengt Sony de film ‘The 5th Wave’ naar de Nederlandse bioscopen. De film is geregisseerd door Jonathan Blakeson met in de hoofdrollen Chloë Grace Moretz, Liev Schreiber en Maika Monroe.

Aliens zijn bezig de aarde veroveren. Er zijn vier golven van aanvallen geweest, steeds gewelddadiger en de mensheid is al gedecimeerd. Er is angst en wantrouwen. Het is niet meer duidelijk wie nog 100% mens is en wie eigenlijk overgenomen is door de aliens. Cassie (Chloë Grace Moretz) bereidt zich voor op de vijfde golf van aanvallen, bang dat dit de allesvernietigende aanval wordt, en probeert wanhopig haar jongere broer te redden. Kan ze een jonge man die haar wil helpen wel voor 100% vertrouwen?

The 5th Wave Movie - International Sneak Peek

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x