Trailer: The Addams Family gaat op vakantie in deel 2

Begin oktober verschijnt de tweede animatiefilm van The Addams Family. Dit keer gaat de vreemde familie op vakantie. Ondanks dat ik niet bijster positief was over deel 1, ben ik toch nieuwsgierig naar het volgende deel, de eerste trailer is alvast vermakelijk.

Ieders favoriete spookachtige familie is terug in het vervolg op de animatiekomedie, The Addams Family 2. Morticia en Gomez zijn helemaal radeloos met het opvoeden van hun kinderen, ze slaan familiediners over en zijn volledig gefocust op ‘scream time’. Om hun band terug te winnen besluiten ze Wednesday, Pugsley, Uncle Fester en de rest in hun spookachtige camper te proppen en op pad te gaan voor een laatste ellendige familievakantie. Hun avontuur door Amerika haalt hen uit hun element en in hilarische ontmoetingen met hun iconische neef, IT, evenals vele nieuwe gekke personages. Wat zou er mis kunnen gaan?

THE ADDAMS FAMILY 2 | Official Trailer | MGM

Wat vonden jullie van de eerste animatiefilm en kijken jullie uit naar The Addams Family 2? Vanaf 6 oktober draait de film in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Plaats een reactie