Trailer ‘The Boogeyman’, de volgende Stephen King-kaskraker?

Vandaag werd de trailer voor The Boogeyman, een angstaanjagende thriller uit de verbeelding van de bestseller-auteur Stephen King, vertoond bij een Amerikaanse sportwedstrijd. En hij nu hier te zien! De horrorfilm zal in juni in de bioscopen te zien zijn.

Hoogleraar Sadie Harper en haar jongere zusje Sawyer worstelen met het recente verlies van hun moeder en krijgen weinig steun van hun vader Will, een therapeut die zijn eigen pijn aanpakt. Maar als een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis op de deur klopt, laat hij een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen achter dat families aanvalt en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

The Boogeyman is een korte verhaal uit 1973 en verscheen in 1978 in de bundel Night Shift. In Nederland verscheen deze bundel als Satanskinderen en het verhaal als De Boeman. In deze bundel zitten zo’n 20 verhalen, waaronder Jerusalem’s Lot en Children of the Corn.

The Boogeyman, geregisseerd door Rob Savage (Host) met een scenario geschreven door Scott Beck & Bryan Woods (A Quiet Place) en Mark Heyman (Black Swan) en gebaseerd op de korte vertelling van Stephen King, heeft Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivian Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) en David Dastmalchian (Dune) in de hoofdrol.

The Boogeyman | Teaser Trailer | 20th Century Studios

Heb jij het korte verhaal gelezen? Wat vind je van de trailer voor The Boogeyman?

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sander
10 maanden geleden

Ik ben bang dat dit weer zo’n jumpscare-festijn gaat worden, maar laten we hopen dat ik het mis heb.

Jeroen
Jeroen
9 maanden geleden

Nou ik vond hem ook al eng hoor, hehe.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x