Trailer ‘The Boogeyman’, de volgende Stephen King-kaskraker?

Vandaag werd de trailer voor The Boogeyman, een angstaanjagende thriller uit de verbeelding van de bestseller-auteur Stephen King, vertoond bij een Amerikaanse sportwedstrijd. En hij nu hier te zien! De horrorfilm zal in juni in de bioscopen te zien zijn.

Hoogleraar Sadie Harper en haar jongere zusje Sawyer worstelen met het recente verlies van hun moeder en krijgen weinig steun van hun vader Will, een therapeut die zijn eigen pijn aanpakt. Maar als een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis op de deur klopt, laat hij een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen achter dat families aanvalt en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

The Boogeyman is een korte verhaal uit 1973 en verscheen in 1978 in de bundel Night Shift. In Nederland verscheen deze bundel als Satanskinderen en het verhaal als De Boeman. In deze bundel zitten zo’n 20 verhalen, waaronder Jerusalem’s Lot en Children of the Corn.

The Boogeyman, geregisseerd door Rob Savage (Host) met een scenario geschreven door Scott Beck & Bryan Woods (A Quiet Place) en Mark Heyman (Black Swan) en gebaseerd op de korte vertelling van Stephen King, heeft Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivian Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) en David Dastmalchian (Dune) in de hoofdrol.

The Boogeyman | Teaser Trailer | 20th Century Studios

Heb jij het korte verhaal gelezen? Wat vind je van de trailer voor The Boogeyman?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “Trailer ‘The Boogeyman’, de volgende Stephen King-kaskraker?”

    • Nu al bang? kun je zien hoe effectief 😉

      maar eens, helaas te vaak het geval de laatste tijd. Toch, als ik de regisseurs en schrijvers erbij zie, kán het ook zeker een goeie thriller worden. Fingers crossed.

      Beantwoorden

Plaats een reactie