“She wants your children”- kijk trailer The Curse of La Llorona

Warner Bros. Pictures en New Line Cinema hebben een nieuwe trailer online gezet voor de horrorfilm The Curse of La Llorona, geregisseerd door Michael Chaves – die volgend jaar The Conjuring 3 moet opleveren – en geproduceerd door onder meer James Wan.

The Curse of La Llorona | Officiële trailer 2 NL | 18 april in de bioscoop

De horrorfilm, gebaseerd op Mexicaanse folklore, speelt zich af in de jaren ’70 van Los Angeles en vertelt het verhaal van de eeuwig huilende vrouw La Llorona, een gruwelijke verschijning, gevangen tussen hemel en hel, opgesloten in een verschrikkelijk lot dat ze zichzelf aangedaan heeft. Enkel het noemen van haar naam zorgt wereldwijd al generaties lang voor angst.

Toen ze nog leefde, verdronk ze haar eigen kinderen uit pure jaloezie, waarna ze zichzelf huilend van de pijn in een kolkende rivier wierp. Nu laat ze haar tranen eeuwig lopen. Die zijn dodelijk en iedereen die ’s nachts haar dodelijke geroep hoort, is verdoemd. La Llorona verbergt zich in de nachtelijke schaduwen en heeft het voorzien op kinderen, om wanhopig haar eigen kinderen te vervangen. Naarmate de eeuwen zijn verstreken, is haar verlangen heftiger geworden en haar methoden angstaanjagender. In het Los Angeles in het jaar 1973, besluipt La Llorona de nachten op zoek naar kinderen. Na het negeren van een duistere waarschuwing van een moeder die verdacht wordt van het in gevaar brengen van kinderen, wordt een sociaal medewerker, samen met haar eigen kleine kinderen, aangetrokken tot een angstaanjagend bovennatuurlijke wereld. 


De film wordt geregisseerd door Michael Chaves op basis van een scenario door Mikki Daughtry en Tobias Iaconis. De hoofdrollen worden gespeeld door Linda Cardellini (Scooby Doo 1 & 2, Daddy’s Home 1 & 2), Patricia Velasquez (The Mummy, The Mummy Returns) en Raymond Cruz (Alien: Resurrection).

The Curse of La Llorona is vanaf 18 april 2019 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie