Trailer The Devil Inside (William Brent Bell)

En ineens is er daar de trailer van The Devil Inside, vrijwel vanuit het niets lijkt het wel! De nieuwste film van William Brent Bell (STAY ALIVE) gaat over Isabella die op onderzoek uitgaat naar de gebeurtenissen rond haar moeder. Deze zou in 1989 drie mensen hebben vermoord tijdens haar eigen duiveluitdrijving. Tijdens haar zoektocht komt ze er achter dat haar moeder bezeten is door meer dan één demoon!“Many have been possessed by one, only one has been possessed by many.”

Bij het zien van de trailer valt het op dat alles op een documentaire manier is gefilmd. Waarmee een link naar de wat tegenvallende film The Last Exorcism gelijk wordt gemaakt. Toch denk ik dat we hier te maken hebben met een film die niet als een documentaire bedoelt is. Maar op deze manier juist een meer realistisch gevoel wil geven. De trailer wekt een erg creepy en verontrustend gevoel op.

The Devil Inside draait van 2 februari 2012 in de Nederlandse bioscopen.

http://youtube.com/watch?v=OyT7xMPurgw

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
12 jaren geleden

Bruut!

Michiel
Michiel
12 jaren geleden

Ik was eerst bang voor dat het alweer om een mockumentary zou gaan. Maar volgens mij is dat het niet. Ben erg benieuwd! 😀

Mark
Mark
11 jaren geleden

Heerlijk dit soort films.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x