Trailer voor kannibalenfilm The Green Inferno

green-inferno

Happy Birthday! Eli Roth is vandaag 42 geworden en hij trakteert; de eerste trailer van The Green Inferno is hieronder te bewonderen. Naast acteurs Lorenza Izzo, Ariel Levy, Daryl Sabara en Kirby Bliss Blanton maken we kennis met de Amazone-stam, die voorafgaand aan de opnames nog nooit een film hadden gezien. Het leek de filmmaker daarom een goed idee om ze ‘Cannibal Holocaust’ te laten zien.

“They thought it was the funniest thing that they had ever seen, but we had to know whether they were down with it to let us in their village”, vertelt hij tegen Empire en voegt daaraan toe dat The Green Inferno niet op deze film zal gaan lijken, maar “I wanted it to look like The New World, The Mission, or Aguirre: The Wrath of God.”

In The Green Inferno reist een groep studentenactivisten reist af van New York naar de Amazone om daar een uitstervende stam in de jungle te redden. In plaats van een reddingsactie worden de studenten door de inboorlingen gegijzeld en moeten zij strijden voor hun eigen leven.

‘The Green Inferno’ draait vanaf 11 september in de Nederlandse bioscopen.

Interessant artikel?

Plaats een reactie