Trailer: The Human Centipede 3 bestaat uit 500 man

Het is al een jaar geleden dat de eerste foto’s van The Human Centipede 3 werd vrijgegeven, vandaag is er eindelijke de eerste trailer. En wat voor één?!

The Human Centipede 3 (Final Sequence) Official Trailer #1 (2015) - Horror Movie HD

Cipier Bill Boss (Dieter Laser) heeft veel problemen bij het leiden van een grote gevangenis in de US of A; zijn gevangenis heeft statistisch gezien het hoogste aantal gevangenisrellen, hoogste medische kosten en het hoogste personeelsverloop in het land. Maar vooral dat hij niet in staat is om het respect dat hij denkt dat hij verdient van zijn medebewoners en de gouverneur (Eric Roberts) te krijgen. Hij faalt voortdurend in het experimenteren met verschillende ideeën voor de ideale straf om de gevangenen te diciplineren. Het drijft hem samen met de zinderende hitte, volslagen krankzinnig.

Onder dreiging van sluiten van de gevangenis door de gouverneur, komt zijn trouwe rechterhand man Dwight (Laurence R Harvey) met een briljant idee. Een revolutionair idee waar de Amerikaanse gevangenissysteem zou kunnen veranderen en bespaart miljarden dollars. Een idee gebaseerd op de beruchte ‘Human Centipede‘-films, die letterlijk en figuurlijk de gevangenen op hun knieën zal krijgen, het creëren van de ultieme straf en afschrikmiddel voor iedereen die overweegt een leven van misdaad. Bill en Dwight hebben niets te verleizen en beginnen met het creeëren van hun 500-delige gevanginisduizendpoot.
the-human-centipede-3
The Human Centipede 3 (Final Sequence) van de Nederlandse regisseur Tom Six komt 22 mei in Amerika uit middels een kleine bioscooprelease en via video on demand. Wie de film in Nederland durft uit te brengen is nog niet bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie